Ispanaklı Makarna Tarifi

4 Kişilik

 

Malzemeler

 
  • yarım kilo ıspanak yaprağı
  • 1 adet soğan
  • yarım yemek kaşığı salça
  • yarım paket makarna
  • zeytinyağı
  • tuz

 

Yapılışı

Makarnayı haşlıyoruz.
Diğer tarafta ıspanakları iyice temizliyoruz veyapraklarını doğruyoruz.
Soğanları yemeklik doğruyoruz ve zeytinyağında kavuruyoruz. Salçayı da ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
Doğradığımız ıspanakları üzerine ekliyoruz, suyunu salıp çekinceye kadar kavururyoruz. Haşlanan makarnaları üzerine ekliyoruz ve 2-3 dk daha kavurduktan sonra ocağı kapatıyoruz.. Sıcak servis yapıyoruz. 

Afiyet olsun.

Yemek bültenimize abone olun, siteye eklenen tüm yemek tariflerinden anında haberiniz olsun: