Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler

 
  • 2 bardak kadar önceden gazı alınmış, haşlanmış kuru fasulye
  • Yarım kilo kuşbaşı haşlanmış et
  • 2 kaşık domates salçası
  • 1 kaşık biber salçası
  • 1 baş soğan
  • 1 kırmızı biber
  • Karabiber
  • Tuz

 

Yapılışı

Soğanımızı yemeklik doğrayıp kavuruyoruz. Biberi de küçükçe doğrayıp ekliyoruz ve salçaları ekleyip karıştırdıktan sonra suyunu istediğimiz kadar koyuyoruz. Haşlanan etle kuru fasulyeyi de ilave ediyoruz. Dilerseniz haşladığınız etin suyunu kullanın. Daha yararlı olur. Yemek kıvamını alınca kapatabilirsiniz altını. Önceden buzluğunuzda varsa haşlanan et ve fasulye çok pratik olacaktır. Ani misafire bile hemen yapabilirsiniz. 

Afiyet olsun.